Costa Teguise

Costa Teguise is gelegen aan de oostelijke kant van het eiland Lanzarote, dicht bij de hoofdstad en slechts 10 tot 15 minuten rijden van de luchthaven.

Het biedt alle soorten accommodaties en activiteiten. Costa Teguise is een van de meest aantrekkelijke toeristische gebieden op Lanzarote dankzij de vele stranden, en de rust er omheen. Dit is zeker een van de favoriete bestemmingen.

Een bron van inkomsten van Costa Teguise komt uit de recreatieve voorzieningen die hetv te bieden heeft op het water bij een golfbaan en een waterpark.

Er zijn verschillende windsurfen scholen langs de Cucharas Beach en Jablillo Avenue vinden.
Sportieve en culturele evenementen hebben zich in Costa Teguise  in de afgelopen jaren ontwikkelt. Qualifiers voor de PWA Windsurfing World Championship op Cucharas Beach in juni, de Costa Music Festival in september, de Braziliaanse Music Festival in juni, behoren tot de vele evenementen die hier plaatsvinden.
Maar vooral de grote aantrekkingskracht van Costa Teguise zijn de stranden. Cucharas strand is het meest gewaardeerd door wind surf liefhebbers terwijl Bastian Beach  ideaal is voor gezinnen met kleine kinderen want het is gemakkelijk bereikbaar en beschermd tegen de wind. Hoewel kleiner dan de anderen, het fijne witte zandstrand van Jablillo is ook een aanrader
In Costa Teguise zijn Restaurants, cafés en winkels, evenals een markt elke vrijdag gehouden van 19:00 uur, zijn hier te vinden

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply